До серця притули любов,
І не відпускай,
І коли ти впадеш знов,
Продовжуй і благай.
Життя - це мить коротка,
Попереду не вічнеє буття,
Це як малесенька обмотка,
Один крок - і впав у забуття.
Шукай любов, гори життям,
Поки ти ще можеш,
Бо не повернешся вже вороттям,
Хоч як ти і захочеш.
Тому шукай своє в житті,
Своє призначення й дорогу,
Бо ці моменти в майбутті,
Не дадуть попасть в "облогу".
З міні-збірки ,,До серця притули любов"