Вже вечір сів, як кіт на воду
І сонце впало десь за гай.
Лінивий вітер коло броду
Штовхався в плечі - спать лягай!
А я не ляжу! Піду в баню!
Погрію там свої боки!
А потім ще й піду, погляну,
Як місяць гулькає з ріки!
"Дурня!" - ви скажете. Ай, справді...
Та більше правди ніде взять.
Сьогодні були кепські справи,
Такі, що хочеться волать.
І вечір сів, і сонце впало,
І місяць гулькав цілу ніч.
Та я не бачила, вже спала
І мене гріла тепла піч.