Часто боїмося ми любити,
Не точу що це прекрасно,
А через те, що життя може це змінити,
І з часом вже не буде нам так ,,рясно"...
,,Після любові - що чекає?" -
Задаємось цим питанням,
І серце у душі благає,
Щоб задумались над розгаданням.
Здавалось любов - вічне,
Та з часом стає рутинною вона,
І життя же романтичне,
Іде в глибоке забуття.
Та боятися - це дивно,
Бо життя такеє страсне,
Перелюбити - неможливо,
Бо справжняя любов - не згасне!
З міні-збірки ,,До серця притули любов"