нам хочеться знищити світ і заново його скаласти по частинах в єдине ціле
нам в обличчя плює сценарист і посилає самим розбиратися із цим ділом
нам хочеться перетнути в евклідовій геометрії паралельні прямі
і логічно пояснити наголоси в українській мові
а ще от, особисто мені, хочеться в незвідані космічні простори
нам хочеться змінити усе від ядра Землі до атмосферного поля
вдосконалити патерни науки, поезії та мистецтва в цілому
нам хочеться стати серед своїх і несвоїх цабе
хай хочеться, от тільки вдосконалюймо у першу чергу себе