Вернулась ніч. І осінь. Сигарети.
І плин століть. Приходить забуття.
Я так хотів спитати в тебе: "Де ти?".
Я сам стою. І темрява оця
Нагадує про те, що не вернути,
Сади вночі прекрасні, як завжди.
І догорає твій останній смуток,
І темрява вертається сюди.
Як відійти від знаків каламутних,
Що душу роздирають звідусіль?
Вже нас нема. А є лише трикутник,
Що спогади вихоплює усі.
Я відриваю погляд. Там сади.
Вже нас нема. Та це не назавжди.
15.09.2017