Все,що дано наздожене,коли визріє час.
*********
Все, що в обхід нашого часу,все на благо нас.
********
Будь що ,будь хто не зажди мимо нас.
********
Пустоту амфори можна наповнити будь чим,
пустоту душі любов"ю мудрості.
********
Осінь завжди підсумок природи,для людини,ще один
виток буття.
********
Окупація ночі в тім,що вона дає порятунок нашим проблемам.
********
Все прикрасне поряд,зараз і тепер,а не там і колись.
********
Відпочивай не тільки сном,але й думкою,вона найважча за трудовий день.
********
Мудрість шукає вибраних,як брехня збирає своїх.
********
Праведник не жебрак,він найщасливіша людина,його помисли витоки Єфрату.
*******
Ліпше радіти тому,що залишилось,чим сумувати за тим,що було.
*******
Уподобся терню, будь терпким і непідступним до визрівання свого,
та коли слушна година відкриє мить,будь п"янко мудрим,як вистояна тернівка часу.
*******
Не всякий нектар мед,не всяка отрута гірка,
є солод з присмаком соленим,
є мед із гіркоти життя.
********