В МОЇЙ МУЗИЦІ
Прослухати її можна тут ... https://www.realmusic.ru/songs/1520059
Прості ноти, прості звуки
В фантазії живуть моїй
Твоє серце, твої руки
Допоможуть залунати їй!
Просте слово, проста пісня
Шукають знову віртуальний папір
До сну не пускає, поки не здійсню
Бажання музики, а ти просто повір, просто повір і
ПРИСПІВ: Відчуй гармонію клавіш і рук
Почуй народжується новий звук
Знов і знов закипає кров.
Що таке музика,
Тільки послухай, не поспішай.
Яка вона музика –
Це не просто звуки, а їхня душа!
Що таке музика
Тільки послухай, не поспішай.
Яка моя музика –
Це не просто звуки, а їхня душа!
ПРИСПІВ: Відчуй гармонію клавіш і рук
Почуй народжується новий звук
Знов і знов закипає кров в моїй музиці
Відчуй гармонію клавіш і рук
Почуй народжується новий звук
Знов і знов закипає кров в моїй музиці живе любов, любов!
Раз, два мелодія ожива
Раз, два мелодія ожива!
Автор тексту Анастасійка Україночка/Warrior-Princess 14-15.05.16, Київ
Автор музики Олександр Захаров The Zak Club 22
Його назва цїєї мелодії "Кристальные Ветры в Твоих Волосах"
Warrior-Princess &The Zak Club 22