І поля, і луги все навколо,
Іній білий всю Землю покрив.
Справжній холод прийде уже скоро,
Принесе нам зима диво з див.
Візерунки на вікнах змалює,
Вкриє шапками білими ліс,
І тоді уже кожний почує,
Крізь віконечко вітру пронизливий свист.
А зима малювати уміє,
Двох однаких сніжинок тобі не знайти,
І гілки прикрашатиме іній,
Через ріки зведе льодянії мости.
Під зимовим бездонним небом,
Рівним килимом ляже вже сніг,
Заіскрить, засліпить як нам треба
Різнобарвний побачити світ...