чи то дуркую чи то
жанна д’аркую
шукаю чи пригод чи поля бою
так чи так закінчиться все вогнищем
лікарю, я чую голоси
всі про вогонь і жодного від Бога
лікарю, це не я – це вони.
Ось обладунок – одягай, ось меч –
бери тепер він твій.
лікарю, я чую голоси:
один каже – життя перемагають з мечем
один каже – життя коротке і краса трупа не має значення
один каже – вогонь очищує.
один каже - візьми когось на вогнище з собою.
один каже – де твій стяг?
лікарю, один мовчить…