ЯК КУМ ПЕТРО МІНЯВ ЖІНКУ НА ДІВКУ
ГУМОРЕСКА
Безсоними ночами надумав кум Петро...
як має позбутися жінки і купити дівку,
написав оголошення на стенд в село-
що її продає, в добрі руки за налічну готівку.
Вибрався ,як кавалір запашився у п'янке вино...
поїхав, до міста де є Агенція'' шукає дружину''
підкрутив вуса чуба натягнув на лисину на чоло-
щоб там віднайшов молоду красиву чoрнобриву.
Одягнений у костюмі до нього вийшов ''капо'',
що хочеш чоловіче ''та хочу, принцесу із казки''
до нього поздоровкався протягнув свою лапу ...
виніс ,альбом модерних красунь різної масті.
Тож вибирай ,високі стрункі і є на бороді ямка...
та мені ,щоб вміла пекти варити і доїла корову-
мене любила, бавила і колисала у ліжку до ранку-
була із головою, -мала капусту а не січку полову.
Моя жінка, ніц не хоче робити є сварлива лінива..
цілими днями і ночами тільки у комп'ютері сидит-
підмалюєсі ,вдягне коротку спідницю вип'є пива...
крута, у барі курит дзигари із неї як комина димит.
Наговорює, на жінку, шоб його сподобаласи дівка...
а босу фірми все одно тільки ти бакси йому плати-
виходять до нього моделі білі чорні руді у вінку-
одна другої краща і питають ''скільки, років тобі ,скажи?''
Вибачте, вельможний пане ви помилились дверима...
сюди, приходять молоді моторні парубки і бізнезмени,
а він на них дивиться, глип глип із великими очима...
а не старі зношені пеньки у якого надірвані вени.
Зашарівся ,Петро... як мак у житі зігнув голову додолу...
зажурився, і думає треба повертати додому свою жінку,
я буду, її любити шанувати сам все зроблю видою корову,
щоб тільки жити із нею у мирі, і мені усміхалась Нінка.
М .ЧАЙКІВЧАНКА.