В тобі усі мої бажання,
В тобі Надія і Любов.
Ти моє перше і останнє,
Мій сину – рідна моя кров!
Сім раз зозуля накувала,
У цю чудову світлу мить.
На добру долю нарекала,
Щасливо у достатку жить.
Будь сину, чесним, роботящим,
Шануйся й Бога не гніви.
Старанним буть а не ледащим,
У щасті довго проживи.
Знайди собі достойну пару,
Ставай із нею під вінець.
Задай усім нечистим жару,
Хай люди скажуть – молодець!
Нехай років тобі лиш сім,
Свій путь треба ще втоптати.
Горжусь я тим що в пятдесят сім,
Ти звеш мене своїм татом
Тепер в життєвих перегонах,
Вбачаю наостанок я.
Суть не в професорських погонах,
А батька доброго ім`я!
В тобі усі мої бажання
В тобі Надія і Любов,
Ти моє перше і останнє,
Мій сину – рідна моя кров!