Похмуре небо.
А земля чекає дива.
Яке біленьким снігом проліта.
Десь зникла осінь мокра і тужлива.
Зима обійми щедро відкрива.
Вберусь яскраво.
Прикрашу трішки сірість.
Нехай зима додасть своє білизни.
А морозцем проявить свою милість.
Природі подарує дивні сни.
Підносить холод, надиха до дії.
Рух - це життя, повір і посміхнись.
Вже Новий рік несе нові надії.
З людьми теплом і добротою поділись.