ДУША
Є люди - янголи , з відкритою Душею ,
Які дарують нам свою любов ,
І навіть після смерті , за ,,межею ,,
Про них , лиш згадка , зігріває кров .
Є люди- демони , що сіють зло між нас ,
У цих , чорніше -чорного Душа ,
,,Віщають,, трубно , ніби ,,божий глас ,, ,
Та слово їх не варте і гроша !
А є , такі собі - дволикі , і не мало ...
Пролізе в серце , ніби Древній Вуж
І мастить нам по пиках нашим салом ...
Ці , мають при собі , по кілька Душ !
Та , що для друзів , щира...скільки можна ,
Перед народом ( хай би він осліп ),
ДругА Душа , смиренна і набОжна -
Ну , чисто вам , перед приходом ПіП !
Є ще одна , що на англійській ,,шпарить,,...
А там , хто знає , може й не одна ,
Бо інколи говорить , ніби марить -
То ... Душі вивертає Сатана...
ID:
764333
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 06.12.2017 12:08:11
© дата внесення змiн: 06.12.2017 12:08:11
автор: Калиновий
Вкажіть причину вашої скарги
|