Звільніть Україну з ярма президентства!
Зніміть з її долі смертельний тягар!
Вже досить терпіти бариг верховенство –
Розплідник злодіїв, корупції, чвар!
Кравчук розбазарив народні багатства,
Здав Кучма Московії ядерний щит!
Із друзів-хапуг створив Ющенко братство,
Пахан Янукович був просто бандит…
Прийшов крізь Майдан, по крові, Порошенко.
Народ думав – Гетьман, а він мріяв – цар!
Обплів павутинням розстріляну Неньку –
Злодіїв до влади набрав і нездар!
Громаді – війна, сльози, злидні і грати,
Податки, побори й продажні суди!
Свобода злочинцям за мзду і відкати –
Це все президентські, ганебні труди!
Чи нам на граблі не набридло ставати?
Народ України, змінитись пора!
Посаду гаранта навік скасувати,
Щоб стати країною честі й добра!!!
Слава Україні! Героям слава! Кіндрат & Корінь. 13.12.2017р.