Новорічна ніч
Знов до нас приходить новорічна ніч,
казку обіцяє, та не втому річ,
нічка новорічна тільки я і ти
і немає кращої для мене мети.
Нічка новорічна – буде не до сну,
я тебе кохаю, лиш тебе одну,
тільки от не знаю і у тому річ,
як собі зарадити у новорічну ніч.
Мабуть моя зіронька у казкову ніч,
наберемо пряників, вліземо на піч,
солоденькі пряники, солоденька ти,
немає солодшої для мене мети.
Будем їсти пряники з ночі до зорі,
Луснуть хай від заздрощів кляті москалі,
зоре моя ясна, схожа на весну,
нічка новорічна зовсім не для сну.
Кицю моя люба! Так у чому річ?
Що ти ще чекала у новорічну ніч?
Чому ти засмучена і чому мовчиш?
Моє тепле сонечко, золотий кишмиш.
Новорічна казка – новорічна ніч,
Здійснюються мрії, посміхнись не хнич,
нічка новорічна разом я і ти,
зоря моя вранішня лиш мені світи.