Добре, і я топлюсь немов гаряче масло
Тихо, так мовчати не вміє навіть тиша
Подив теплом воском упаде з твоїх пальців
Сіро і глибоко, та хочеться ще нижче
Тсс... Помовчи ще чорнотою святою
В венах мов чорнильні ріки з майбутніх слів
Віриш? Я ніколи не... Бо все не з тобою
Світло, загаси нам треба без ліхтарів