Мені потрібна жіночка,
Щоб тільки не сварила,
Горілки більше аніж я
В неділю щоб не пила.
Чи товста буде, чи худа,
Висока чи не дуже,
Беззуба буде чи страшна -
Вночі ж не видно, друже!
Як буде жінка молода -
Кохатиму, як панну,
Якщо приблудиться стара
Вдівцем раніше стану.
Нехай народжує дітей,
Примножує родину,
А не бажає - я і сам
Від жінки відпочину.
Мені потрібна жіночка,
Щоб тільки не сварила,
Горілки більше аніж я
У свята щоб не пила.
5.11.17р.