Євро, долари та фунти зберігають в гаманцях,
А інфляція та біржі на людей наводить жах.
І біткойни електронні хтось придумав уві сні,
Ці монети віртуальні вже сподобались мені.
Зникнуть долари та фунти, зникне євро наче сніг,
А біткойни вийдуть в люди, ти придбати їх вже встиг?
Не дзвенять вони в кишені і ніхто не бачить їх,
Жодна влада не відсудить тих біткойнчиків твоїх!
24.12.17р.