Загублені почуття
Втрачені сни
Наче дітлахи
Вечірні поля.
Бракує пазлів
В палітрі емоцій
Не знайдеш таких у стоці -
Фрагменти життів.
Сон наче гра -
Fata morgana.
Життя без життя -
Бракує , нема !
Справжнього
Правдивого
Невигаданого
Почуття
Відчуття
Присутності
Власної сутності !