Складає крила Півня рік…
Не мріяла в цей час торік,
Що стане він настільки гідним,
Успішним і доволі плідним.
Багатим на нових знайомих,
Сьогодні – друзів вже відомих…
І вечорниці в Барселоні,
Мій кліп і вірш – у арт- салоні,
Де виставлявся наш земляк,
Наш геніальний О. Шупляк.
У червні трапилось найбільше –
Із друку – власна збірка віршів.
Спасибі друзям із фейсбуку
І за пораду, й дружби руку.
Тернопіль, Ланівці та Київ –
Ой, намотала влітку милі…
І презентації – чудові,
Душа радіє в добрім слові.
Це ще не все, за місяць часу –
До друку альманах відразу,
Це – « Наше слово», випуск другий,
Зізнаюся – страшна напруга.
Була я знову літ. редактор
І дотиснула, бо – характер…
І дякую поетам нині,
(Чиїсь вірші були зі скрині).
В одних – глибокі та більш зрілі,
У інших – трохи неумілі.
Прийде обов’язково досвід,
Якщо трудитись день в день поспіль.
Спасибі Богу за прозріння
І за набуті всі уміння,
За відкриття нових поетів
І ще, – за справжніх, за естетів.
Щаслива, що кінець кінцем
Свята Земля була вінцем:
Пройти дорогами Ісуса,
Відчувши біль та всі спокуси.
Нести з Ним на Голготу хрест…
Усюди, всюди Божий Перст.
Грудневе хрещення в Йордані,
(Здоров’я – не найкращі дані)
В сорочці білій, з головою –
Під воду, бо Господь з тобою.
Не захворіла, тільки сила
І тіло й душу оросила.
Таким був Півня рік барвистим,
Для мене – навіть урочистим,
Бо ювілей, за межу заступ…
Ну що ж, підемо далі в наступ.
Із Песиком дружити треба –
Таке вже побажання неба.
Із Новим роком, любі друзі!
Нехай не буде він в напрузі!
Нехай Любов лише панує!
Віншую вас усіх! Віншую!
З любов’ю Валентина Гуменюк
Вітаю Вас з досягненнями!!!
Хай Бог допомагає на путі!
А Песик захистить від ворогів!
Щиро вітаю з Новим роком і з Різдвом Хрестовим!
Хай в Новому році Вам все вдасться!
Хай доля буде люб`язною, подарує щастя!
Сімейного затишку Вам і тепла!
Хай огортає любов і доброта!
Хай Новий рік і Різдво принесе радість в дім, квартиру!
Бажаю здоров`я, достатку, веселощів, божої благодаті і миру!