|
Як відомо, всіх людей на землі об'єднює один біологічний предок ( за теорією Дарвіна це мавпа ) . Я вважаю, що це Бог, а точніше - Древній. В різних прадавніх віруваннях , демонології та ін. є поняття "древнього". Сьогодні його трактують,як одне із перших уявлень про Бога. А що якщо бог - це людина, яка просто виникла шляхом біологічних мутацій (?) Тоді виникає питання. а як ця людина розмножувалася і чому сьогодні не відбуваються подібні мутації . Якщо на друге питання можна ще знайти більш-менш якесь пояснення з точки зору науки , для прикладу зміна природних умов, втручання людей в екологію відсутність часу ( адже ніхто не знає точно скільки часу пройшло від виникнення першої людської істоти на Землі) ; то на перше ми знайти відповіді не зможемо, хіба припустити, що Дарвін був близьким до істини, припускаючи зоофілію - схрещення з мавпою і появи австралопітека. Але висуваючи цю теорію, я принижуватиму жіночий рід, буквально назву жінку твариною, а я цього не хочу, бо я все ж таки жінка. У Біблії сказано , що Госпдодь створив людину по подобі своїй; я вважаю, що створення - це ніщо інше як опис факту першого народження людини (народження і досі людини вважають восьмим чудом світу , але я б сказала, воно мало б мати першість). Якщо ділення тіла нам відоме ( те саме народження можна назвати діленням) , то чому б не припустити , що нас об'єднює не лише древній біологічний предок , а й його душа . Можливо енергія(душа) теж ділиться,разом із тілом, за життя - збільшується в розмірах не лише тіло, а й його енергетична оболонка (душа) , тіло захворює і помирає ( якщо висунути теорію, що старість - це древня хвороба), а душа ділиться і перероджується ( підтримуючи теорію реєнкарнації , але спростовуючи факт цілісності душі , все ж таки вона ділиться). "То є тіло і кров, що задля Вас ламається" , а якщо припустити, що Ісус ( філософ) , який можливо в якійсь мірі знав набагато більше ніж сучасники, і мав на увазі зовсім інше, аніж те як пояснюється його вчення сьогодні. Можливо ламання тіла й крові - це теж саме ділення тіла і ділення душі (?) Якщо він Син Божий - а біологічно, він син людський, то можливо він теж мав на увазі , що бог - це Древній ( перша людина на Землі).
Все ж таки шкода, що я не жила в часи в Ісуса, я б з ним поспілкувалася, і впвнена, що багато б цікавого дізналась.
В наш час є люди, які здатні сцілювати( це я про лікарів та надскладні операції: пересадку серця чи кінцівок) , вивчати в 4 роки 6 абсолютно різних мов, передбачати майбутнє ( це частково можливо завдяки астрології, щоправда самій цікаво як), створювати геніальні винаходи іт.д. Можливо ми самі - боги ?
ID:
769916
Рубрика: Проза
дата надходження: 06.01.2018 10:27:17
© дата внесення змiн: 06.01.2018 11:27:46
автор: Божена Гетьманчук
Вкажіть причину вашої скарги
|