(за текстами з альбому "Ходень" гурту Онейроїд)
Трактор на полі –
Рядками трактати –
Трактує ґрунтовне –
Великий оратор, -
Оре ґрунти, дістає до підґрунтя –
Чорне підґрунтя. Свіже підґрунтя
Для нових рядків, нових слів
Рядками на шарі родючих ґрунтів.
Трактор по своєму поле трактує,
А інший ще трактор з ним дискутує –
Велика дискусія грунт ріже гарно.
Ріжуть підґрунтя машини полярні.
З дисками все по полях. Популярний!
Трактор полярний!
Потужний, рве груди.
Звуком. І по ріллі –
Диски по всіх
Клубах землі.
Дискотека велика!
Трактор по клубах танцює,
Де оруть ґрунти. Орендують.
Велика оренда – і трактор,
Великий такий орендатор.
Велика оренда
Техніки для орання!
Сільськогосподарської техніки
Сільськогосподарської техніки написання.
Тож, давай – за оренду техніки Толика –
Техніки написання від Анатолія Волика!