В моєму серці для тебе завжди є місце:
Для твоїх очей, мовчання або дзвінків.
В тобі мені повсякчас вистачає змісту,
Твої думки чомусь я знаю без зайвих слів.
Для мене весь ти відкритий, як на долоні,
Твої бажання та сумніви, сміх і сум.
Від тебе ночі мої раз у раз безсонні,
Крізь них мов проходить цей незрозумілий струм.
В моїх думках ти постійно зі мною поряд:
Зі мною минулий ти та майбутні ти,
Вони всі сміються, сердяться та говорять,
А я намагаюсь теперішнього знайти.
Того, якого моя зберігає пам’ять,
Того, який визирає з твоїх очей,
Того, який і мовчанням мене не зрадить,
Одвічного друга безсонних моїх ночей.