Бренить сльоза в моїх очах.
Бо час сховав десь долю серед нас.
І я, шукаю серця дивну мить.
Не плач, а серце ніжно так бренить.
Чому, душа у небо не летить.
Бо ти, забрав цю дивовижну мить.
І я , шукаю щастя в себе в снах.
Скажи, чи треба було це для нас.
Не приходь до мене в душу.
І сховай слова, небачить мушу .
Ти ховаєшся за небом.
Бо тобі мене не треба.
Не приходь, душа розірве шрами.
Пропади, хоч без тебе так погано.
Плачу я, і не знаю де подітись.
Пропади,я не хочу більше жити.