Вже третій день дощі ідуть,
Весна якась похмура, мокра.
На душу лиш тягар кладуть,
І сумно мені вкотре.
В городі зілля підроста,
Я так люблю його сапать,
Але тоді, коли погода,
А не так, щоб грязь топтать.
Зійшла картопля й буряки,
Вже відцвіли буйно садки,
Й суниця пишно зацвіла,
Видніються із зелені хатки.
Хатинки любі, рідні, милі,
На моїй славній Україні,
В моєму рідному селі,
Де років стежки пролягли.
квітень 2016 року.́