|
1. Як заглянув в твої очі, сині як озерце,
Не спокійно і так важко щось у моїм серці.
Затремтіло в грудях, і себе питаю,
Як без тебе я, далі жити маю?
П - в.
Очі твої сині, сині волошкові,
Як блакить озерця в волошковім полі.
Може хто розкаже, зможе підказати
Де моя дівчина люба, де її шукати.
Спитаю у вітра, чи у місяченька
Може вони знають, де моя миленька.
Спитаю у сонця, у неба спитаю
Де шукать дівчину любу, що її кохаю.
2. Як спитаю в вітра,-вітер він зрадливий,
Він не скаже правду, де тебе знайти.
Запитаю в хмар - вітер їх розвіє,
Не дасть відшукати синьооку мрію.
П - в... Очі твої сині....
3. Як спитати в зорів - місяць їх сховає,
Він і сам кохать не проти, очі що шукаю.
Сонце посміхнулось - в неба запитаєш,
Небо черпає водицю з очей що кохаєш.
П - в.
Очі твої сині , сині волошкові
Як блакить озерця в волошковім полі.
Може хто розкаже, зможе підказати
Де живе дівчина люба, де її шукати.
Очі твої сині , сині волошкові
Як блакить озерця в волошковім полі.
Там де пє водицю небо при озерці
Там живе дівчина люба , що в твоєму серці.
****************************************
2-варіант:
1. Як заглянув в твої очі, сині як озерце,
Не спокійно і так важко щось у моїм серці.
Затремтіло в грудях, і себе питаю
Як без тебе я, далі жити маю?
П - в.
Очі твої сині, сині волошкові,
Як блакить озерця в волошковім полі.
Може хто розкаже, зможе підказати
Де моя дівчина люба, де її шукати./2р
2. Як спитаю в вітра,-вітер він зрадливий,
Він не скаже правду, де тебе знайти.
Запитаю в хмар - вітер їх розвіє,
Не дасть відшукати синьооку мрію.
П - в... Очі твої сині....
3. Як спитати в зорів - місяць їх сховає,
Він і сам кохать не проти, очі що шукаю.
Сонце посміхнулось - в неба запитаєш,
Небо черпає водицю з очей що кохаєш.
П-В:
Очі твої сині , сині волошкові
Як блакить озерця в волошковім полі.
Там де пє водицю небо при озерці
Там живе дівчина люба , що в твоєму серці./2
Руслана Ліщинська-Солецька
16 листопада 2018.
ruslana679@gmail.com
ID:
774299
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 31.01.2018 04:58:05
© дата внесення змiн: 08.07.2019 22:54:52
автор: Руслана Ліщинська-Солецька
Вкажіть причину вашої скарги
|