бум
тривалість обсесій зашкалює
зашкалює головний біль Ніки
ноги ширше, мозок запалює
чергові компульсії і по них пише звіти
шум
забагато дверей, пар і світла
стелаж без книг, стелаж - розум
мистецтво - магнітна палітра
кричуща лишений змісту лозунг
квіти
водою залиті, розцвівші зимою
неймовірно хворі, із толку збиті
голодні, засохші в собі з собою
весною
тут
мокра тряпка витирає росу з обличчя
ключ не підходить, даремний ривок
нога пробиває залізо як звично
а Юлі пасує з волосся пучок
купа тексту
зошит на зошиті в зошиті
зелене світло протесту лишає слід на буденній простині
кричить, плюється, дорікає
каже, що змісту більше ні в чому не має