карнавальний марш
у світлі, бліках, тіні
суспільний фарш
знову чергова міна
кучеряве волосся кучає очі
заплітається свідомості коса
жовте світло сліпить щоночі
на венах щоранку роса
урвався гудзик
мерехкотить ілюзорна думка
надлишок аномальних суджень
збирає кармова сумка
три кольори - сенс життя
сухі руки і кров на долоні
деревяна безнадія
тримає в полоні
телефон - невідємний аксесуар
постійна вібрація, забагато світла
завтра карнавал
принесений вітром
я не піду
просила трава бути тихо
листя бентежні зберу
я - двірник підмітаючий лихо