зафіксований простір у простині
замотана свідомість у ковдру
вода з лимоном - чай у версії спрощеній
забирає до себе відносну втому
звук пітард чи просто звук у голові
малює чорні нитки в зоні периферійного зору
заважає спати снам уночі
зранку без кофеїну посилає у кому
перманентна біль у пальцях
дивно-недивно заспокоює тіло
особливість особистості - в темпі вальсу
завершати так і не почате діло
частинка чорного паперу із скотчем
розфарбована кожна річ у будинку
завершальна подія невдалої осені -
внести нові кольори в зиму