Лінії Долі
Де пишуться сюжети наших долей? На небі? Придумали люди версію ... Як в літературі: пролог, зав'язка, епілог ... А якщо цей сюжет падає тобі на голову сніговою лавиною? І тоді немає правил, і немає розміреності розкладу, немає очікуваного результату, і вже тим більше все це не піддається навіть простому аналізу. Ось так, поверне дорога у твоєму житті за поворот, лавина любові раптом впаде з гори, ненавмисно, незванно, негадано. І здається: цей улюблений образ завжди був, у пам'яті твоїй зберігався ... та слова не було, потрясіння не траплялося, щоб ця лавина раптом почала рухатися, стрімко захоплюючи свідомість твою в круговерть цих нових, що взялися нізвідки, переживань... І сюжет пишеться спонтанно, і ти не знаєш, яким буде епілог ... Чи зовсім не буде його, відкритим залишиться фінал. Та тільки вже опиратися не можеш цьому натиску, що обрушився тобі в душу почуттями. А лінії нового оповідання в твоєму житті раптом шикуються, не питаючи дозволу, заставши зненацька головних героїв.
- Що трапилося, що відбувається зі мною? - риторичне питання. Напевне знаєш відповідь.Ти вже не один. Тепер тільки від вас двох залежить, чи ляже цей сюжет лініями на вашій долоні, і чи стане він вашої Долею.