Я усміхнулась, ти розвесилив
Я ніби квітка стала розцвітати.
Ти так повільно до життя все повернув.
І я ночами вже не можу спати.
Твій погляд з фото кидає назад.
І згадую всі наші посиденьки.
І те вино як терпкий виноград.
І голос що сміявся так тихенько.
Ми розуміли все просто в очах.
І всю підтримку у слова кидали.
Напевно у житті ти був як знак.
Не роздивилась бо зірки мовчали.