За життя не придбав багатства,
Те, що мав, розгубив в житті.
Я зберіг у душі бунтарство -
Сповідався у каятті…
Я старався писати вірші,
Щоб той вірш зачепив живе…
Щоб прокинулись мертві душі,
Щоб змінилось все на нове.
Хоч, як туго в житті буває,
Через сотні йдеш перехресть,
Непотрібне все відкидаєш,
Головне у житті – це честь!