Чом життя в нас невеселе усім зрозуміло:
Україна - наша ненька вельми захворіла.
І тому нам час, панове, братися за справу -
- Рятувати час негайно рідную державу.
А у відчай нам впадати зайве повсякчас,
Бо на краще є надія, слава Богу, в нас.
Ще підніметься на ноги наша Україна,
І полишить назавжди нас ця лиха година.
Ще колись над нами зійде сонце правди і звитяг,
Душу гордістю наповнить український стяг.
Поруч перших стане наша новая держава,
І прокотиться по Світу українська слава.