Я божеволію? Чи я вже збожеволів?
Думки скрутились у тугий клубок
Здається все... Ще трішки й буде прірва
Ступить залишилось якийсь нещасний крок
Не розумію? Чи мене не розуміють?
Кудись жену, щось прагну ухопити...
А все руйнується, розлазиться по швах
Й бракує часу щоб перепочити
Світ проти мене? Чи то я напроти світу?
Й так руки хочеться безсило опустити!!!
І все руйнується, розлазиться по швах
Й бракує часу щоб перепочити...