кричуща міць чергової в голові мелодії
молотком по стіні, як відносністю в мозок
невіра в будь-яку істину
породжує фальш
дійсності
виданий набір олівців з шести кольорів
з вимогою розфарбувати цікаво життя
купа папірців
відтворені чорно-білі тертя
топимось в псевдо спокої
занотовуєм позбавлені змісту думки
поринаючи в сумніви й докори
ховаємось в пустоти теремки
малюємо сіру веселку
потребуємо світла від чорного сонця
душимо в річці надії останню маленьку форельку
порівнюючи себе й кроманйонця