Я і досі не знайшла своє місце успіху,бо ще не
з"явилась в потрібний час в потрібному місці.
Боротьба за своє завжди в однині.
************
Час і шлях дані кожному,але як кожний ними
скористується.
***********
Коми і крапки...головні розділові знаки життя,
які хибно дають зробити вибір.
***********
Депресії...нові нокаути самих собі,які допомагають
по новому мрії втілювати.
***********
Нічний озон спокою і тиші,має одноосібний характер
почуттів.
***********
Тиша...завжди свобода,але не самотність,бо
присутня думка.
***********
Все нове сучасне,розкодоване минуле.
***********
Ваші сльози не більше солі вміщують,ніж чужі.
***********
По плоду впізнаєш дерево.
**********
Обставини нас люблять,якщо робити їх основою життя.
**********