Крапелинка води, наче гірка сльоза,
Наче дощ, що змиває довкілля.
Крапелинка води – синьоока роса,
Що наповнює серце чар-зіллям.
Крапелинка води – це життя на землі,
Це тумани густі на світанку.
Крапелинка води - це роса на стеблі,
Коли небо відкриє фіранку.
Крапелинка води у тобі і мені,
Без якої людині не жити.
Не згоряє ніколи вода у вогні,
Вона здатна вогонь потушити.
Проте завжди цінуйте краплинку малу,
Бо вода нам дарована Богом.
До небес відправляйте свячену хвалу,
Без води ми неварті нічого…