Я прошу тебе, сину, не залиш Україну,
Тут хатина батьківська, тут зозуля кує.
За столом біля груші збери краще родину,
Хай душа відпочине, все тут рідне – твоє.
Щоб батьки пораділи, що родина багата,
Що онуки зростають, як на дріжджах хліба.
Коли разом родина, то в сім’ї тоді свято,
Чи знайдеш ти країну ближчу серцю - хіба?
Я прошу тебе, сину, не залиш Україну,
Тут хатина батьківська, тут зозуля кує.
За столом біля груші збери краще родину,
Хай душа порадіє, все тут рідне – твоє…