Феномен грошей,тримати людей рабами.
*******
Думкою можна втекти від погибелі.
*******
Не буває досконалість без похибок.
*******
Якби людство не хворіло,то були б Храми Хрестові пусті.
*******
Від не означень і призначень далеко не втечеш.
*******
Вдосконалення самих себе,одна із найскладніших
наук світу.
*******
Не признання зараз,не означає визнання потім.
*******
Обдарована думка поета...ефірні масла з їх випарами.
*******
Сульжик буденності...неорганізованість самих себе.
********
Безталанних не буває,є павутиння хибних думок.
*******
Вульгарні емоції...перед родовий синдром втрати розуму.
********