Заборони легкі наркотики і алкоголь
Заборони сміятися і плакати але дозволь
Закинути особисту свободу якнайдалі
І розписатись під законами суспільної моралі
Людині, що має картку на знийжку у
Мережевому борделі
Заборони зачиняти на ніч двері
Ніби в мусульманському кварталі Єрусалиму
Заборони своїм солдатам не стріляти мимо
Дитячих колисок твоїх ворогів
Заборони найкращі прагнення тих хто хотів
Назавжди залишитись поруч із ними, а поруч із нами
Заборони покидати ілюзії власної життєвої драми
Заборони знайомства під час рейву у нічному клубі
Відверті танці, музику і міжрасові шлюби
Гітарні струни і прогулянки рідним містом
Заборони народжуватись гомосексуалістом
Заборони відмінності у кольорі шкіри
Такі образи недопустимі канонами твоєї віри
Потреби якої не знають міри у заборонах
А потім, ховайся високо у горах Афганістану
Нехай жодна рука тебе не дістане
Ховайся від наукового прогресу десь у Алабамі
Ніби це свято не ходить твоїми містами
Ховайся від правди заборонами і міськими легендами
Про солдатів НАТО
Із прірви неосвідченості тебе не дістати
Світлом найяскравіших ліхтарів
Ти закриваєш очі руками і плачеш ніби хотів
Опинитися у Празі у тринадцятому столітті
У своєму патетичному екстазі, у лахмітті
Залишитись на сторінках своїх "золотих віків"
Залишитись експонатом у комуністичному музеї
Ховайся від цивілізованого світу у Північній Кореї
Твої лідери напишуть нові закони про аборти
Опинившись у зоні електорального комфорту
Опинившись під прицілом у симуляторі електорального
Полювання
Твої жертви подають апеляції і пишуть останні бажання
Перед стратою або перед процедурою капітуляції
А ти обговори у парламеннті поправки до закону
Про гравітацію
І поправку до закону про концентрацію уваги
На злочинні дії влади
Хочеш дам тобі ще одну пораду?