Грайливо сонце посміхається,
В моїм засніженім саду.
Зима з Весною зустрічається,
А я назустріч їм іду.
Синичка співом зустріча мене,
Де в інеї дерева сплять.
Вже зовсім скоро ця зима мине,
І гуси дикі прилетять.
Ось – ось піснями стоголосими
Струмочки будуть вигравать.
Великі води землю спраглую,
Щедротно будуть напувать.
І солов’ї чарівним голосом
Співатимуть на всі лади.
І забуяє поле колосом.
І пишно зацвітуть сади.
Грайливо, ніжно випромінює
Усмішку сонце ясне.
Радіє серце і душа співа:
Яке ж життя прекрасне.
19.02.2012 року.