Пр. З’єднай нам, Боже, долі береги,
Нехай співає радості струна.
Дай волю Україні на віки,
Бо ця свята земля для нас одна.
Як калина червона, зарясніє у гронах,
То в намисто вбереться Україна моя.
І повернуться діти із світів по стежинах,
Їх стрічатиме вдома «хлібом, сіллю» - земля.
Об’єднаймо країну, всі візьмімось за руки,
В України ще досить на землі ворогів.
І, як Паску святкуймо у народі – День злуки,
Бо це свято державне для обох берегів.
Повертайтеся, діти, із світів в Україну,
Треба хліб засівати, щоб родила земля.
Час прийшов піднімати із руїни країну,
Вона, наче матуся, до нас всіх промовля…