Мене хтось обвішав зразками дурних ідей
і запроторив в кімнату дзеркальних копій,
де ти сам сценарист, оратор і навіть модель -
герой без геройств, звук однієї ноти.
Дзеркальні сценічні копії кожен день
і ти стаєш однією(одним) з таких же копій.
Твій всесвіт - не Світ, він на іншу фальшиву "ве"_
Віртуальний магніт, Віртуальний АНТИутопій .
P.S. зразки дурних ідей - хештег
кімната дзеркальних копій-інстаграм
із всесвітом, дуаю, все зрозуміло.
Кому близька тема "деградації живого спілкування" рекомендую до перегляду фільм "Віртуальна революція"(2016) режисер : Гі-Роже Дювер.