Знову закидало снігом,
Де ж ти весна? Ау-у.
Березень знову не вийшов,
Силу свою десь забув.
Біла пухнаста перина,
Землю встелила за ніч.
Січень такої не бачив,
Грудень таку лиш хотів.
Вже прилетіли лелеки,
Важко їм буде в цей час.
Та потепліє і клекіт,
Знову порадує нас.
Сонце вже досить високо,
Довшим стає кожний день.
Знову весняні потоки,
Гратимуть своїх пісень.
А поки мусим терпіти,
Тиждень, а може і два.
Поки останній сніг зійде,
Зазеленіє трава.
Примхи матусі природи,
Треба приймати, як є.
І поки дихаєш - доти,
Щастя ловити своє.
Примхи матусі природи,
Треба приймати, як є.
І поки дихаєш - доти,
Щастя ловити своє. Як гарно! Так і є: хто не навтішався снігом взимку, ще є така нагода зараз.
Гарний вірш!
Засипало правда,по см 30 насипало...
Ми цим не справимося самі,будемо раді весні
Як прожене вона зиму,настануть знову,сонячні теплі дні...
Успіхів Вам!