З міжнародним днем поезії дорогі мої друзі, поети і читачі! Нехай поезія дарує Вам красу поетичного слова, крила, щоб літати і перемагати, хай там що!
Сьогодні, в день святковий, вітаю всіх поетів!
І знаних і незнаних, далеких і близьких.
Вам, пані і панове, бажаю творчих злетів,
Натхнення, мрій казкових і вражень неземних.
Хай струни потаємні торкає ваше слово.
Могутнім, гордим птахом летить в далекий світ.
Рікою ллється стрімко, заповнивши простори,
Розноситься вітрами, немов весняний цвіт.
Хай магією душу наповнює по вінця.
Осяяною піснею піднесено звучить.
Привітно усміхнувшись грайливим сяйвом сонця,
Лікує рани серця, дарує щастя мить.
Бо слово, як відомо, впливова й сильна зброя.
Воно зцілити може і вбити водночас.
Тож, слово поетичне чарує хай красою,
А муза надихає і кличе на Парнас.
І хай у синіх горах народжуються перли,
Що кликатимуть знову у дивний світ пригод.
Співцям усім бажаю дістатись до Говерли,
До слави і визнання, найвищих нагород.
Нехай вас надихають весни магічні квіти.
Завжди на поетичному шляху вам таланить.
Сьогодні, в день святковий, вітаю всіх поетів!
І знаних і незнаних, далеких і близьких.
21. 03 2018 Л. Маковей (Л. Сахмак)