Біг.
Обертом голова.
Мрія. У мене ж мрія була....
Дзвінок. Телефон.
Ало, це ти? Пардон, я зайнята, не маю часу....
А як же мрія? Все одразу....
Біг знову.
Треба ж виживати.
А мрія? Може почекати.
Робота. Дім робота. Дім.
Куди ти, часе, так летиш?
Я не встигаю подих відвести,
А знову треба бігти....
А куди?
Ось я. Я зупинилась відпочити.
І у житті щось треба ізмінити.
Кудись не встигла? ...
Що? Пройшло життя?
А куди ж бігла я?..