1.
Я знаю секрет
снаряд чи автомат
ракета чи міна
все це не настрайшніша зброя
все що вся ця металева
фігня може –
продукувати вбитих
реально і потенційно.
І тільки ручкою
можна створити
месій, мучеників і
монстрів.
І оптом, словом
продати будь-яке вбивство.
Так що ручка чи клавіша
зброя страшніша за ракету.
2.
Я обираю варіант вірити
що в ручки можуть бути
інші функції
окрім бути зброєю.
Бо спочатку, на початку
будь якого більшого розуміння
чи порозуміння, було
все ж таки слово.
Так що я скоріше бажаю
писати роззброєння.