І коли ми з тобою зустрілись,
Я закохано в очі дивилась.
Так багато сказати хотілось,
Якась сила до тебе манила.
Ніби я все життя з тобою
Розділила печаль і радість,
Ти мою гартувала зброю,
Моя сила, моя і слабкість.
Якщо сумно мені, розрадиш
І примножиш шалений сміх.
Ти надійна, мене не зрадиш,
Й найсолодша для мене з втіх.
Я прошу лиш одне, не здавайся.
Нехай сумніви щезнуть усі.
Ти любові одній віддайся,
Що живе у твоїй душі.
25.01.2016