Цвітуть аличі і кульбаби, черешні,
нарциси, тюльпани... Барвінок цвіте.
Сумні абрикоси – вони були перші...
А з півночі знову нещастя іде,
бо ще не цвіла запашна черемшина,
ще підлий морозець вночі прибіжить.
Бувало і в травні хмарина сніжинна,
заблуда, неначе у грудні, сніжить.
Природа свої пам’ятає закони.
Заброда-мороз неодмінно втече
в обійми любимої мами Горгони,
що світу погрожує знову мечем...
А дощик квітневий напоїть долини,
поля і сади, і помиє міста,
і сукні святкові одінуть калини.
Мене зачекалися річка і став...
2018 р.