1
Ти живеш у особистому вимірі смутку.
Як видозмінити його?
Як створити позитивну реальність, якщо
80% твоїх відчуттів
Приносять 20% результату?
Що робити з пригніченням?
Чи зможуть люди зрозуміти твій біль?
2
Є книга, в якій записано все, що існує,
І все, що не існує.
Довіритись їй, не побачивши заголовку,
Непросто.
3
Це книга дійсності, яка складається
Чи то з чотирьох, чи то з одинадцяти вимірів
(Обидва варіанти – правильні).
4
А якщо вимірів насправді дванадцять, тобто
Існують два виміри часу, перпендикулярні одне одному?
5
Як вчинити тобі у (Мульти)Всесвіті?
6
Відчини свою душу водоспаду –
І через тебе протече
Бог.